Cautare

2360 de rezultate pentru "dr calin dobos" (3.93 secunde)
Dupa relansarea lui de catre premierul Calin Popescu Tariceanu chiar de la tribuna Parlamentului, al doilea episod s-a derulat ieri, la sediul Guvernului, unde reprezentanti ai Executivului si ai asociatiilor jurnalistilor au incercat sa gaseasca solutia optima privind acordarea respectivei publicitati.
Prezent la lucrari, liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, le-a cerut delegatilor sa-si voteze, in mod liber, conducerea, fara sa se lase influentati de demersurile seniorilor partidului. ... Calin Popescu-Tariceanu i-a rugat in mod expres pe reprezentantii tineretului liberal sa incerce sa se implice cat mai mult in structurile politice si administrative.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va restructura aparatul guvernamental dupa semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei in Uniunea Europeana, prevazuta pentru 25 aprilie.
In ceea ce priveste remanierea, se aude ca una dintre variantele de modificare propuse de catre democrati ar fi chiar inlocuirea premierului Calin Popescu Tariceanu. ... ieri), facute de Traian Basescu au indicat faptul ca, indiferent de remaniere, tot Calin Popescu Tariceanu va fi premier.
Delegatia de la Dolj, condusa de presedintele de filiala, deputatul Ion Calin, il va sustine la sefia partidului pe Mircea Geoana, avind in vedere ca fostul ministru de externe reprezinta judetul in Senat.
Basescu este urmat, in ierarhia personalitatilor care beneficiaza de perceptie pozitiva, de Calin Popescu-Tariceanu (62,3%), Theodor Stolojan (61,99%) si de Mircea Geoana (56,8%).
Premierul Calin Popescu-Tariceanu apreciaza ca ideea organizarii alegerilor anticipate ar fi fost acceptabila numai in situatia in care Romania nu ar fi fost obligata sa raspunda unor constrangeri legate de calendarul european de integrare.
Senator independent, dar sustinut de PSD, UDMR si PC, Calin Popescu Tariceanu i-a invins pe Dumitru Oprea - propunerea PDL - si pe Marius Obreja - propunerea PNL.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se lanseaza in promisiuni destul de greu de tinut.
La votul final al proiectului de lege pentru declaratiile de avere au participat premierul Calin Popescu-Tariceanu si membrii Guvernului. ... Primul-ministru, Calin Popescu- Tariceanu, a venit, personal, la Camera pentru a vota “noua formula a declaratiilor de avere“.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca acest lucru se va intampla pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a consultat cu liderii partidelor si cu grupurilor parlamentare pe tema integrarii, dupa votul negativ din Franta asupra Constitutiei europene.
Calin Popescu-Tariceanu nu este deloc eurosceptic, fiind de parere ca aderarea Romaniei la UE nu va fi intarziata de votul negativ dat Constitutiei europene de Franta si Olanda.
Anuntul a fost facut de premierul Calin Popescu Tariceanu dupa ce Executivul a aprobat modificarile la Codul Fiscal.
Pentru a treia oara, in mod public, cu ocazia Conventiei Nationale a PD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, a lansat propunerea unei fuziuni intre democrati si liberali.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a participat ieri, la Camera Deputatilor, impreuna cu membrii Cabinetului sau la reunirea, cu usile inchise, a membrilor Grupului Parlamentar PNL de la Camera.
Ei propun crearea a doua organisme pe langa CSAT, Comitetul de Coordonare al Comunitatii de informatii pentru securitatea nationala, coordonat de seful Executivului - adica de premierul Calin Popescu-Tariceanu - si, ca organism de lucru, Oficiul National de Planificare si evaluare a Informatiilor.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, a dezmintit ieri, in numele premierului, stirea Mediafax potrivit careia Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat pesimist in ultima sedinta a conducerii PNL in privinta viitoarei colaborari cu presedintele PD, Emil Boc.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Cabinetul condus de Calin Popescu Tariceanu isi va anunta demisia pina cel tirziu luni, 18 iulie, in functie de adoptarea actelor normative necesare in procesul de integrare Potrivit unor surse din cadrul actualei puteri, un reprezentant al Executivului se va deplasa la Bruxelles, la sfirsitul saptaminii viitoare, dupa doua sedinte de Guvern, pentru a-i informa pe oficialii UE despre stadiul respectarii calendarului de aderare.
google-analytics.com